Onze klantenbegeleiding helpt u bij de afwerking van uw droomwoning.

Bij de aankoop van een nieuwe woning wilt u er zeker van zijn dat u er zich ook echt thuis zal voelen. Wij helpen u uw woondroom te realiseren.

In samenspraak met onze eigen afwerkingsbedrijven hebben wij voor u 4 verschillende en volledig afgewerkte interieurvoorstellen uitgewerkt. Deze afwerkingen passen binnen de - in het lastenboek opgenomen - budgetten en kan u bij ons, zonder enige meerprijs, vastleggen.

We begeleiden u persoonlijk door het volledige koop- en bouwproces

Niels Vanhoof - Verantwoordelijke Klantenbegeleiding

Dit mag u van ons verwachten.

 1. U krijgt kwaliteit
  Wij staan 100% garant voor de kwaliteit van de gekozen materialen. In onze showroom kan u op voorhand met elk materiaal kennismaken.

   
 2. U geniet alle vrijheid
  Kiest u voor een volledig uitgewerkt inrichtingsvoorstel of wilt u het aanpassen aan uw persoonlijke wensen? We begeleiden u graag bij het vastleggen van alle opties en zorgen dat uw keuzes verwerkt worden in een minutieus uitgewerkt technisch dossier.

   
 3. U blijft op de hoogte
  Wij zorgen ervoor dat u uw project op eenvoudige wijze kan opvolgen. Online heeft u toegang tot uw persoonlijk dossier en kan u de status van uw bestellingen en de opmaak van de uitvoeringsplannen volgen. Daarnaast bezorgen we u een nieuwsbrief met duidelijke foto’s van de werf, algemene weetjes, vragen uit de buurt,… Heeft u nog vragen, dan kan u altijd bij ons terecht.

   
 4. U kiest voor flexibiliteit
  Om u te tonen hoe de plannen vorm krijgen, nodigen we u in de ruwbouw- en afwerkingsfase uit op de werf. Uw appartement wordt dan borstelschoon opgekuist. Zo kan u het veilig bezoeken en heeft u een goed overzicht. Wilt u daarna nog wijzigingen doorgeven? Wij stellen ons flexibel op. Alles voor een geslaagd eindresultaat!