Residentie Hoppe: Een slimme investering in de buurt van Temse

Residentie Hoppe is een prachtig woonproject met 38 nieuwbouwappartementen in Steendorp. De Schelde ligt net om de hoek en staat garant voor uren wandel- en fietsplezier. Het concept valt niet enkel op door de unieke ligging maar ook door de strakke architectuur en natuurlijk wooncomfort. Residentie Hoppe weet heel wat troeven te bundelen tot een geslaagd investeringsproject.

Waarom investeren in Residentie Hoppe?

Maximaal rendement

U bent op zoek naar een rendabeler alternatief voor het klassieke spaarboekje? Dan is vastgoed een uitstekende keuze. Zeker als u op zoek bent naar meer zekerheid en een mogelijke meerwaarde bij verkoop. U geniet al van een jaarlijkse huuropbrengst van 5,88% (onder voorwaarden), onder voorbehoud van financiering.

Residentie Hoppe kan rekenen op een grote potentiële huurmarkt. De hedendaagse architectuur beantwoordt aan de wensen van zowel singles, jonge gezinnen als senioren. Bovendien geniet dit woonproject van een uitstekende locatie. Dankzij de centrale ligging zijn bewoners snel in het centrum van Steendorp en kunnen ze in geen tijd de stilte opzoeken langs de Schelde.

Zorgeloze investering

Wij regelen alle praktische zaken voor u en klantenbegeleiding begeleidt u doorheen het volledige koop- en bouwproces. Geen kopzorgen dus, wel een instapklare woning die afgewerkt is tot in de details.

De verhuur of rentmeesterschap uit handen geven? Dat regelen we graag voor u. Er wordt een geschikte huurder gezocht en u ontvangt  maandelijks de huur! Zo geniet u van een investering zonder zorgen.

Vraag nu uw rendementsberekening op maat

Contacteer vrijblijvend vastgoedmakelaar ERA Wonen op het telefoonnummer +32 (0) 3 296 37 69 voor meer informatie over het project of vul onderstaand formulier in.

Uw gegevens worden verwerkt volgens de privacy policy.